Stargate Origins – új információk

Az MGM az elmúlt hetekben két nagyobb esemény keretében jelentett be új információkat a készülő sorozatról. Két fontos kérdés mellett több érdekesség is kiderült.

Szereplők

Catherine Langford szerepébe a fiatal ausztrál színésznő, Ellie Gall bújik bele. Gall nagy scifi rajongó, ezért örömmel fogadta a hírt, hogy őt választották a szerepre. Fiatal kora ellenére viszonylag sok szerepet kapott már, de igazán híres alkotásban még nem láthattuk.

Forrás: https://www.gateworld.net/news/2017/10/connor-trinneer-professor-langford-first-look-stargate-origins-set/
Connor Trinneer

Paul Langfordot viszont egy Csillagkapus veterán, Connor Trinneer alakítja. A színész közel egy tucat Atlantis epizódban játszotta az egyik főellenséget, Michaelt a lidércet. Langford professzort viszont már a mozifilmben is ősz bajusszal láthattuk, ezért a bejelentés után rögtön azt kérdezte mindenki, hogy hogyan fog kinézni? Nos, az első képre sem kellett sokáig várni.

A sajtóközleményben még egy tucat másik nevet felsoroltak, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy milyen karaktert személyesítenek meg. Van viszont köztük egy csemege. Kelly Vint Castro, aki a gyerek Catherine-t játszotta a mozifilmben, az Originsban is szerepelni fog. A színésznővel készült rövid interjúból az is kiderül, hogy mennyire örült a felkérésnek.

Helyszín és időpont

Az MGM nem rég közzétett egy rövid videót, ami a forgatáson készült. Ebből kiderül, hogy a munkálatok jelenleg egy “sátorvárosnak” nevezett díszletben és egy hatalmas raktérépületben zajlanak, de korábbi információk alapján külső helyszíneken is forgatnak majd. Ezek között valószínűleg lesz sivatag és egy sziklás, barlangos terep is.

Érdekesebb információ viszont az, hogy a videóban elhangzó szöveg alapján az Origins tíz évvel a kapu felfedezése után játszódik. Hogy ez pontosan tíz évet jelent, vagy csak nagyjából, az nem derült ki. Mindenesetre a díszletek és az időpont alapján úgy tűnik, hogy a történet Egyiptomban játszódik, nem sokkal azelőtt, hogy Cameron Mitchell és csapata az USA-ba szállította a kaput 1939-ben, ahogyan azt a Continuumban láttuk.

Ennél többet sajnos még nem tudunk, de lehetséges, hogy az ellenség ezúttal nem egy másik bolygóról, hanem a náci Németországból érkezik. Arra is van esély, hogy a történet közvetlenül az Achilles teherhajó kalandjai előtt ér véget.

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .